Olaj-, gáz- és petrolkémia, gyógyszeripar

A kábel szigetelésének rendkívül fontos szerepe van ezen területeken, hiszen a gőzök, gázok, vegyi anyagok nem kímélik az egyszerű, általános forgalomban kapható kábelek szigeteléseit. Az ipar ezen területén egy-egy leállás vagy meghibásodás komoly katasztrófákhoz vezethet.

A gyógyszergyárak hatalmas infrastruktúrával rendelkeznek, melyhez a hagyományos kábeleken kívül a speciális termékek is szükségesek. Így kínálatunkban megtalálhatóak a robbanásveszélyes területeken használható gyújtószikramentes, a különböző kémiai anyagoknak ellenálló kábelek, valamint a páncélozott termékek. A laborok kiszolgálására tervezett berendezések használatánál fontos az árnyékolt adatátviteli kábelek használata, melyek teljes spektrumát megtalálhatják kínálatunkban.

Kínálatunkban ezért megtalálhatóak azok a termékek, amelyek a legzordabb körülmények között is megállják helyüket, úgy mint olajálló, kopásálló, kémiai anyagokkal szemben védett, páncélozott, mechanikai védelemmel ellátott, tűzálló és halogénmentes stb. kábelek és vezetékek.

 

Kábelajánló

H05VV5-F 300/500 V (NYSLYÖ-J) - Hajlékony olajálló vezérlőkábel számozott erekkel

Mérés-, vezérlés-, és szabályozástechnika csatlakoztatására és összekötésére. Jelző és impulzuskábelként ipari gépekhez és berendezésekhez, futó- és szerelőszalagokhoz, szállító berendezésekhez, részben hajlékony felhasználásra, húzóterhelés és kényszermozgatás nélküli szabad mozgás esetén.

 

H05VVC4V5-K 300/500 V (NYSLYCYÖ-J) - Rézszövet árnyékolású hajlékony olajálló vezérlőkábel számozott erekkel

Mérés-, vezérlés-, és szabályozástechnikai csatlakoztatására és összekötésére. Jelző és impulzuskábelként ipari gépekhez és berendezésekhez, ahol az árnyékolás védelmet nyújt külső befolyásoló tényezők - mint elektromágneses mező, zavaró frekvenciák stb. - ellen.

 

Szolgáltatások

Kiszállítást biztosítunk minden partnerünk részére, melynek díjazásáról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

 

Kollégáink több éves szakmai háttérrel segítenek Önnek a megfelelő kábel kiválasztásában.

 

Telekommunikációs, kábelTV, informatikai és optikai hálózatok tervezése, kivitelezése, karbantartása.

 

Bővebben >>