Közlekedes, szállítás, autóipar

A termékportfóliónk tartalmazza mindazon típusokat, amelyek a legkülönbözőbb reptéri alkalmazási területek számára nélkülözhetetlenek a kifutók világítási hálózatának energiaellátásától a nagy sebességű adatátviteli forgalomirányításig. Kábeleket, vezetékeket kínálunk a csomagkezelési rendszerekhez, a felvonók és liftek megbízható működéséhez, a tartalék energia ellátó berendezések bekötéséhez stb. A légi közlekedés biztonságához szükséges alacsony füstkibocsátású, halogénmentes, magas hőállóságú szilikon vagy acél mechanikai védelemmel ellátott termékeink biztosítják a legmagasabb biztonsági feltételek és előírások érvényesülését.

A vasúti és közúti szállítási felhasználásnál a minőségi követelmények fokozott szerepet kapnak, hiszen a nagy távolságok és az állandó használat miatt sok meghibásodás rejtve marad, amely komoly következményekhez vezethet. A Partner Cable által forgalmazott termékek fokozott mechanikai igénybevételre, megerősített időjárásállóságra lettek tervezve. Megoldásokat kínálunk jelző-, energiaellátó-, telekommunikációs rendszerekhez, váltófűtéshez, felső vezetékezéshez és tartalék, sűrgősségi rendszerekhez.

A kereskedelmi tengerészeti kábeleknek a megbízhatóság és minőség legmagasabb szintjét kell képviselniük. A tengerészeti területeken is komoly feltételeknek kell a termékeknek megfelelniük, ezért nagyon szoros feltételeket követelnek meg a különféle szabványok, hiszen a kábelek teljesítményének kulcsfontosságú szerepe van. A tengeri felhasználásnál fokozott figyelmet kell fordítani a korrózióra, ill. mélytengeri telepítésnél a víz nyomására. Az emberi élet védelme rendkívüli fontosságú ezen a területen, hiszen a menekülési útvonalak korlátozottak. Ezért előírás a halogénmentes és a lángálló kábelek és vezetékek használata.

A modern autók gyártásánál egyre nagyobb szerepet kapnak az elektromos és elektronikus komponensek. Az autók egyre komfortosabbak, egyre flexibilisebbek, egyre biztonságosabbak. Ma már nehéz elképzelni azt, hogy a legtöbb autó ülésfűtés vagy elektromos ülésállítás nélkül készüljön. A motoros csúszóajtók, vagy az automata tetőablakok is kedvelt eszközei a designereknek. Ezen eszközök mindegyike áram és jelátvitelt igényel, amelyek egyre fejlettebb és speciálisabb kábelezést, vezetékezést igényelnek. Emellett a gyártósorok, robotgépek fejlődése is kihívások elé állítják a kábelgyártókat. A különböző energialáncok, kéziszerszámok kábelezése a legfinomabb sodrású kábeleket igénylik, amelyekhez az árnyékolásoknak is igazodniuk kell.

Ezen az ipari területen dolgozó partnereinknek kiemelten fontos beszállítóinak megbízhatósága, ezért arra törekszünk, hogy termékeink a magas biztonsági követelményeknek és szabványoknak mindenben megfeleljenek, ill. munkatársaink szakmai tudására támaszkodva kiérdemeljük ügyfeleink hosszútávú bizalmát. Ennek érdekében beszállítóink kiválasztásánál nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az energialeosztó, világítástechnikai és adatátviteli kábelek megfeleljenek a legmagasabb biztonsági előírásoknak is.

 

Kábelajánló

H07V-K 450/750V - Hajlékony PVC vezeték

Száraz helyiségekben, üzemekben, kapcsoló és elosztóberendezésekhez, védőcsőben a vakolatra, vagy a vakolat alá, valamint védett elhelyezéssel, világítótestekhez. Készülékek belső huzalozására, 1000V váltóáramú és 750V egyenáramú névleges feszültség és földelés mellett. Nem fektethetőek közvetlenül kábeltartóra vagy nyiladékba.

 

H07RN-F 450/750V - Gumiköpenyes vezeték közepes mechanikai igénybevételre

Száraz és nyirkos helyiségekben, ill. szabadban. Mezőgazdasági üzemekben, valamint tűz- és robbanásveszélyes területeken ill. ipari vizekben is alkalmazható. Közepes mechanikai igénybevétel mellett ipari gépek és berendezések bekötésére.

 

Szolgáltatások

Kiszállítást biztosítunk minden partnerünk részére, melynek díjazásáról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

 

Kollégáink több éves szakmai háttérrel segítenek Önnek a megfelelő kábel kiválasztásában.

 

Telekommunikációs, kábelTV, informatikai és optikai hálózatok tervezése, kivitelezése, karbantartása.

 

Bővebben >>