Daruzástechnika, felvonók, liftek

A többnyire építkezéseken és szállítási csomópontokban megtalálható magas- és nehézdaruk működésük folyamatos biztosításaként az energiaátviteli és adatkábeleknek a mostoha környezeti viszonyok mellett a különböző kenőanyagokkal és a rendszeres mozgatással is meg kell küzdeniük. Gyakoriak a kábeleket ért húzó , csavarodó és torziós hatások, melyekhez speciális termékeket ajánlunk.

Majd minden magas épületben találhatóak liftek, felvonók, amelyek használatához extra hajlékony kábelekre van szükség. Az általában 6-os osztályú rézsodrattal ellátott kábelek tökéletes megoldást kínálnak ezeken a területeken, gyakoriak a nem kör keresztmetszetű, hanem a lapos felépítésű kábelek is.

 

Kábelajánló

FLGöu 450/750 V - Csévélhető gumi-tömlővezeték közepes mechanikai igénybevételre

Száraz és nyirkos helyiségekben, ill. a szabadban flexibilis energia- és vezérlőkábelként közepes mechanikai igénybevétel mellett. A kábel kifejezetten alkalmas berendezések és gépek, szállító berendezések mozgó alkatrészeinek bekötésére.

 

H07VVH6-F 450/750 V - PVC laposvezeték csekély és közepes mechanikai igénybevételre

Száraz és nyirkos helyiségekben, de a szabadban nem ajánlott, csekély ill. közepes mechanikai igénybevételre. A kábel kifejezetten alkalmas berendezések és gépek, szállító berendezések mozgó alkatrészeinek bekötésére, ahol a kábel csak hajlításnak van kitéve.

 

NSHTöu(K) 0,6/1 kV - Csévélhető gumi-tömlővezeték (darukábel)

Száraz és nyirkos helyiségekben, ill. a szabadban, gyakori fel- ill. letekercselésre, mellyel egyidejűleg erős húzó és torziós ero lép fel, úgymint kábelkocsiknál, energialáncoknál, doboknál és egyéb mechanikai berendezéseknél. Maximális mozgatási (csévélési) sebesség 120 m/perc.

 

Szolgáltatások

Kiszállítást biztosítunk minden partnerünk részére, melynek díjazásáról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

 

Kollégáink több éves szakmai háttérrel segítenek Önnek a megfelelő kábel kiválasztásában.

 

Telekommunikációs, kábelTV, informatikai és optikai hálózatok tervezése, kivitelezése, karbantartása.

 

Bővebben >>