Automatizálás, vezérlés és folyamatirányítás

A nem tervezett karbantartások hatalmas károkat okozhatnak, ezért beszállítóink kiválasztásánál nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a kábelek megfeleljenek a legmagasabb biztonsági előírásoknak is. Vezérlő kábeleink interferencia mentes jel és adatátvitelt biztosítanak, amelyek állandó képviselői a szerszámgép gyártásnak, gép tervezésnek és az összeszerelő soroknak. Adatátviteli kábeleink megfelelnek a legtöbb nemzetközi és magyar szabványnak és előírásnak (Pl. MSZ, VDE, UL CSA, BS stb.)

 

Kábelajánló

YSLCY 300/500 V - Rézszövet árnyékolású vezérlőkábel számozott erekkel

Száraz és nyirkos helyiségekben, alacsony és közepes mechanikai igénybevétel mellett, viszont a szabadban nem ajánlott. Mérés-, vezérlés-, és szabályozástechnikai csatlakoztatására és összekötésére. Jelző és impulzuskábelként ipari gépekhez és berendezésekhez, ahol az árnyékolás védelmet nyújt külső befolyásoló tényezők - mint elektromágneses mező, zavaró frekvenciák stb. - ellen.

 

LiYCY 250 V - Árnyékolt elektronikai vezérlőkábel

Száraz és nyirkos helyiségekben. Mérés-, vezérlés-, és szabályozástechnika csatlakoztatására és összekötésére. A magas érszámok ellenére minimális külső átmérővel készülnek. A DIN 47100 szerinti érszínezésnek rögzíthetően az érszínek nem ismétlodnek, ezért a legnagyobb érszám mellett is könnyen azonosíthatóak az erek. Az árnyékolás védelmet biztosít a külső befolyásoló tényezők (elektromágneses tér stb.) ellen.

 

Szolgáltatások

Kiszállítást biztosítunk minden partnerünk részére, melynek díjazásáról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

 

Kollégáink több éves szakmai háttérrel segítenek Önnek a megfelelő kábel kiválasztásában.

 

Telekommunikációs, kábelTV, informatikai és optikai hálózatok tervezése, kivitelezése, karbantartása.

 

Bővebben >>