Speciális kábelek

Forgalmazott termékeink körülölelik a kábelek és vezetékek teljes szortimentjét a háztartási felhasználástól egészen a komoly ipari területekig. Különös figyelmet fordítunk a speciális igényekre, nem ismerünk lehetetlent a legkülönbözőbb felhasználási területekre szánt kábelek beszerzésénél. Teljesség nélkül összeállítottuk Önöknek itt, hogy milyen területeken is számíthatnak szaktudásunkra és kollégáink több éves tapasztalatára.

 

Közlekedes, szállítás, autóipar

A Partner Cable kínálatában megtalálhatóak azok a magas minőségi követelményeknek megfeleltetett kábelek és vezetékek, amelyek biztosítják az állandó és a zökkenőmentes működést a közlekedés és szállítás minden területén, ahol különösen fontos a vezérlési rendszer, a hálózat és az adatinfrastruktúra integritása, legyen szó közúti, légi, vasúti vagy éppen vízi közlekedésről, szállításról.


Bővebben >>

 

Gyengeáram, kommunikáció és távközlés

Széles választékot kínálunk a gyors és megbízható adatátvitelhez és telekommunikációhoz, a műszerkábelektől és struktúrált vezetékektől kezdve telefonos összeköttetésekhez, audio-video és hálózati infrastruktúrákhoz.


Bővebben >>

 

Hadiipar és űrkutatás

Mind a hadiparban, mind az űrkutatásban használt kábeleknek a megbízhatóság és minőség legmagasabb szintjét kell képviselniük. A hadiipari területeken és az űrkutatásban is komoly feltételeknek kell a termékeknek megfelelniük, ezért nagyon szoros feltételeket követelnek meg a különféle szabványok, hiszen a kábelek teljesítményének kulcsfontosságú szerepe van.


Bővebben >>

 

Olaj-, gáz- és petrolkémia, gyógyszeripar

Az olaj-, gáz- és petrolkémiai ipari területekre, ahol a biztonságnak és a teljesítménynek, valamint a rendelkezésre állásnak kritikus szerepe van, a Partner Cable kínálatában számos kábel és vezeték található. A kábel szigetelésének rendkívül fontos szerepe van ezen területeken, hiszen a gőzök, gázok, vegyi anyagok nem kímélik az egyszerű, általános forgalomban kapható kábelek szigeteléseit. Az ipar ezen területén egy-egy leállás vagy meghibásodás komoly katasztrófákhoz vezethet.


Bővebben >>

 

Megújuló energiaipar

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerülnek a különböző alternatív, megújuló energiaforrások használata. Ide tartoznak a szélerőművek vagy például a napkollektoros megoldások. A megújuló energiaforrások jelentősége, hogy használatuk összhangban van a fenntartható fejlődés alapelveivel, szemben a nem megújuló energiaforrások használatával nem okoznak olyan halmozódó káros hatásokat, mint az üvegház-hatás, levegőszennyezés, vízszennyezés.


Bővebben >>

 

Automatizálás, vezérlés és folyamatirányítás

A Partner Cable által forgalmazott termékek biztosítják a folyamatos működést az automata folyamatoknál, megelőzve a költséges leállási időket, hiszen a kiélezett versenyben a gyártók a nap 24 órájában üzemeltetik berendezéseiket. Kábeleink és vezetékeink alkalmasak a különböző automatizált gépek, feldolgozó üzemek és biztonsági rendszerek számára, ahol magas minőségi követelmények szükségesek.


Bővebben >>

 

Erőművek és energiahálózatok

Partner Cable széles választékot kínál energiaátviteli és elosztó kábelekből, amelyek alkalmasak az erőművekben előírt szabványok feltételeinek megfelelő telepítésre. A páncélozott, mechanikai védelemmel ellátott kábelek, melyek közvetlenül a földbe is fektethetőek, kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmasak.


Bővebben >>

 

Víztározók, szennyvíztisztítók

A víztározóknál, gátaknál olyan speciális kábelekre van szükség, amelyek arra lettek tervezve, hogy a "víz-ipar" pontos követelményeit teljesítse. Legyen szó kutak bekötéséről vagy nem mérgező, ivóvízbe helyezhető vízálló kábelekről, széles választékból kínálunk kábeleket és vezetékeket. Ezen az ipari területen is fontos a termékek időjárás állósága, kopásállósága, mechanikai tűrőképessége, valamint a szennyvíztisztításnál használt kémiai anyagok elleni védelme.


Bővebben >>

 

Színpadtechnika, rendezvénytervezés

A különböző rendezvényeken, koncerteken, előadásokon egyre fejlettebb, és egyre nagyobb igényeket támasztó high-tech berendezéseket, világítástechnikai eszközöket használnak. Így például a nagy teljesítményű reflektorok, ahol a bekötésre használt kábelek magas hőmérsékletnek vannak kitéve, vagy pl. a forgózsámolyos színpadokhoz használatos extra hajlékony és mechanikai védelemmel ellátott kábeleket is megtalálják termékkínálatunkban.


Bővebben >>

 

Daruzástechnika, felvonók, liftek

A többnyire építkezéseken és szállítási csomópontokban megtalálható magas- és nehézdaruk működésük folyamatos biztosításaként az energiaátviteli és adatkábeleknek a mostoha környezeti viszonyok mellett a különböző kenőanyagokkal és a rendszeres mozgatással is meg kell küzdeniük. Gyakoriak a kábeleket ért húzó, csavarodó és torziós hatások, melyekhez speciális termékeket ajánlunk.


Bővebben >>

 

Gyógyászati gépek, orvosi felhasználás

A modern orvostudomány újabb és újabb vívmányai támogatásaként egyre összetettebb és bonyolultabb berendezéseket alkalmaznak. Sok esetben ezeknél a berendezéseknél fontos szerepet játszik a kiegészítő összetevők speciális tulajdonsága, így a kábelek és vezetékek felépítésénél is figyelembe kell venni az alkalmazott előírásokat.


Bővebben >>

 

Élelmiszeripar

Napjainkban az élelmiszeripar kínálatvezérelt piacból keresletvezérelt piaccá lett. Az egyre igényesebb fogyasztóknak, a hatóságoknak és a kiskereskedőknek egyre nagyobbak az elvárásaik a mindannyiunk által fogyasztott hússal, hallal és friss élelmiszerekkel szemben. Ezek az elvárások magukkal hordozzák az élelmiszeripart kiszolgáló berendezések és komponensek folyamatos fejlődését is.


Bővebben >>

 

Nehézipar, bányászat

A nehézipar és a bányászat kiemelt szerepet tölt be a hazai és a nemzetközi gyakorlatban. A hasznosítható ásványi nyersanyag lehet: szilárd, folyékony, gáznemű és geotermikus energia, melyekhez speciális kiegészítő berendezések és tartozékok szükségesek.


Bővebben >>

 

Hűtés-, fűtéstechnika, hőálló felhasználás

A hűtőházak, ipari kemencék, kohók, a fűtőberendezések vagy akár a világítástechnikai reflektor komoly hatásoknak teszik ki a beépített kábeleket, vezetékeket. Beszerzési forrásaink között olyan nemzetközi gyárak is szerepelnek, akik többek között a hőálló és a hidegálló kábelek gyártására is specializálódtak.


Bővebben >>

 

Szolgáltatások

Kiszállítást biztosítunk minden partnerünk részére, melynek díjazásáról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

 

Kollégáink több éves szakmai háttérrel segítenek Önnek a megfelelő kábel kiválasztásában.

 

Telekommunikációs, kábelTV, informatikai és optikai hálózatok tervezése, kivitelezése, karbantartása.

 

Bővebben >>