Partnereink

3M

A 3M egy diverzifikált technológiájú vállalat, innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal. A vállalat mind a hét üzletága, a maga területén vezet? piaci szerepet tölt be.

  • Irodaszer és vizuáltechnika
  • Kreatív kommunikáció
  • Elektronika és telekommunikáció
  • Egészségügy és fogászat
  • Ipar
  • Munka- és életvédelem
  • Autóipar, hajózás és légiközlekedés

Telekommunikáció

Az innovatív megoldások első számú ellátói a villamosipari, elektronikai és kommunikáció ipar területén. Termékei lehetővé teszik az elektromos energia hatékony átvitelét és felgyorsítják az információátadás folyamatát.

Számos piaci szegmens sikeres és versenyképes szereplője, beleértve a villamossági közművek; villamossági kiépítés, fenntartás és javítás, OEM villamosság és elektronika; számítógépek és perifériák; fogyasztói elektronika; és telekommunikáció (telefonközpont és kültéri hálózat) piacát. Továbbá a 3M ellátja a légtéri, hadi, gépjármű és gyógyászati piacot is.


http://www.3m.hu

 

Corning

A Corning optikai megoldásai biztosítják a kommunikációt a fogyasztók és a vállalkozások számára, akik gyors és megbízható kapcsolatot szeretnének a világgal bárhol és bármikor. Optikai kommunikációs technológiáinknak köszönhetően az emberek minden eddiginél nagyobb mértékben férnek hozzá a videókhoz, a hang anyagokhoz és az információkhoz. De ez még nem elég. A fogyasztók egy szempillantás alatt akarnak adatokat cserélni, ezért a sávszélesség iránti igény az egekbe szökik, a hálózat használat néhány évente megduplázódik. Corning az otthoni, lakásba bekötött optikai szálak, a vezeték nélküli technológia és a hiperméretű adatközpontok innovációival válaszol, mellyek a szélessáv biztosítéka.

A világ telekommunikációjában több mint 50 év tapasztalattal rendelkező Corning egy olyan partner, akiben megbízhat, hogy költséghatékony megoldást fog nyújtani önnek a telekommunikációs követelményeire.

1974-ben, mikor az optikai üvegszál technológia még csak kezdetleges állapotban volt, Corning együtt működött Európa vezető Közszolgáltatási Telekommunikáció cégekkel, hogy kifejlesszenek egy próba optikai kábel hálózatot. Ez kiegészítette az 1979-ben lévő projekteket az Egyesült Államokban. Ezzel az úttörő munkával megkezdte a globális üzletét, ami mai napig is folytat.

A mai napig, Corning és az ő partnerei, több mint 40 millió kilométer üvegszálas kábelt adtak el a Corning Technológia testületéből. Ezért megszerezte a piac vezetését, mint optikai üvegszál kábel szolgáltató.

Mint rendszer nemcsak olyan termékekkel szolgálnak ami testre szabott, de teljes kábel hálózatot tudnak nyújtani egy forrásból. Az ő globális létük javára vall, mert akárhol is helyezkedünk el, Corning mindig a közelben van.

A minőségi és környezet menedzsment rendszererei természetesen megfelelnek a DIN EN ISO 9001 és ISO 14001.

A Corning termékek videóit ide kattintva tekinthetik meg


http://www.corning.com/worldwide/en/products/communication-networks/products.html

 

Erse Kablo

Az 1996-ban alapított ERSE KABLO az évek során a folyamatos forgalomnövekedés mellett minden erejét a gyár fejlesztésére és a K+F tevékenységre fordította. A legjobb minőséget és a nemzetközi szabványokat figyelembe véve az ERSE KABLO termékskálájában a speciális kábelek széles szortimentje is megtalálható.

Bővebben >>


http://www.ersekablo.com.tr

 

Gabocom

Minden részlegünk egy fedél alatt van egyesítve – a fejlesztéstől az európai szintű disztribúcióig. Ez a helyhez való hűség rövid időráfordítást tesz lehetővé a döntésekhez és a maximális hatékonysághoz. De mindenekelőtt teljes körű minőségirányítást biztosít elégedett ügyfeleinknek.

Vállalat

Harmonizált komplett rendszer egy szolgáltatótól, állandó teljesítmény a teljes élettartam során, több mint 50 év telekommunikációs tapasztalat: a gabocom az Ön jövőbeli hálózati partnere.

Több mint 240 magasan képzett alkalmazott, akik az Ön fejlesztéséért, gyártásáért és értékesítéséért felelősek. Együtt mérföldkőhöz érkeztünk: a gabocom a magas minőség megtestesítője Európa-szerte, és a European Fiber to the Home Council tagjai közé tartozik .

Küldetés

A szélessávú bővítés Németországban és Európában teljes folyamatban van - a niederwinklingi gabo Systemtechnik GmbH a következő években is részt vesz, mert 2002-ben a cég felfordulást indított a szélessávú terjeszkedésben: a gabocom speedpipe mikrovezetékrendszer bevezetésével a távközlési szolgáltatók végre képes rugalmasan felszerelni a meglévő csatornarendszereket réz és száloptika számára.

Az alsó-bajor rendszerbeszállító a távközlési integrált mikrovezeték-rendszerek gyártójaként fontos kapcsolattartó a nemzetközi távközlési cégek számára az infrastruktúrák fenntartható és méretezhető tervezése ügyében az épület csatlakozásához.

A gazdaságos és térbeli terjeszkedésnek köszönhetően a gabo Systemtechnik GmbH megőrzi Niederwinkling elhelyezkedését és új regionális munkahelyeket a jövő számára. A gabo Systemtechnik már most intenzívebbé teszi a munkaerő toborzást a termelési, raktározási, logisztikai és diszpécser részlegekre. Az épülettervezés további cégrészlegekre is tartogat tartalékokat.

Történelem

A gabocom név már egy szóval leírja vállalkozásunk történeti fejlődését: A G ebrüder A nger GmbH & Co. műanyag-feldolgozó üzemből – amelyet 1956-ban a németországi Bo genben alapítottak vízelvezető csövek gyártójaként – 1970-ben önálló cég alakult ki. osztály. Ez a Tele com igényeire specializálódott, és a csatornák lefektetésével kezdődött.

Ma a gabocom a németországi Niederwinkling városában található, és a távközlési vállalkozások és hálózatüzemeltetők vezető partnereként ismert Németországban, valamint Európa-szerte. A speedpipe rendszerrel teljesen új lehetőségeket teremtettünk az optikai kábelek befújására, és olyan szabványokat állítottunk fel, amelyek az egész világon érvényesek. 2002 óta több százezer kilométert telepítettek már sikeresen – és ez napról napra egyre több.


https://www.gabocom.com/

 

Kopos

A csehországi Kolín-ban gyártott elektromos szerelési anyagokat generációk óta használják a szakemberek. A társaság célja, hogy csúcsgyártója legyen az elektrotechnikai anyagoknak, piacokat találjon egész Európában és kivívja az ügyfelei legnagyobb megelégedettségét.


http://www.kopos.com

 

NBG Home (korábban: EATON, Moeller, F&G)

Az NBG Group egy független, családi vállalkozás, amelyet a Bauer család alapított és működtet az ausztriai Gmündben.

Több mint 25 éve úttörők vagyunk az optikai száltechnológia innovációjában. Olyan egyedi kábeleket szállítunk, amelyek bármilyen környezetben teljesítenek, a távközlési iparágtól kezdve a magas hőmérsékletű és tesztelésre szoruló olaj- és gáziparig, valamint az optikai érzékelő technológiától az otthoni megoldásokig és telepítésekig.

A csoport több mint 220 alkalmazottat foglalkoztat, székhelye Ausztriában, leányvállalatai Cseh Köztársaságban, az Egyesült Államokban és Németországban vannak. A nemzetközi partnerhálózat lehetővé teszi a csoport számára a hatékony forgalmazást világszerte.

Bár megnőttünk, megőriztük független jellegünket, és büszkék vagyunk gyorsaságunkra, agilitásunkra és innovációnkra.


Partner Cable Zrt. az NBG termékei közül az optikai kötésszerelvényeit, rendezőit és OPGW hálózatok kötéséhez kialakított kötésszerelvényeit kiemelten képviseli, raktározza. 


https://www.nbg.tech/

 

OFS furukawa

Optronics

Ribe

RIBE a mechanikus rögzítők, műszaki rugók és elektromos szerelvények vezető szállítói küzöl az egyik. A RIBE Group több mint 1500 alkalmazottal, kilenc helyszínen termel és világszerte értékesíti termékeit éves szinten több mint 150 millió Euro értékben.

RIBE Group 1911-ben alakult és ma napig is egy család által vezetett vállalat maradt. A közel 100 éves működés alatt a cég alkalmazottai mindig sok figyelmet fordítottak vevőikre és velük együtt valamint a magas színvonalú, megbízható termékeivel érték el sikereiket.

Partner Cable Zrt. a RIBE-OPTOFIT ® rendszerek forgalmazója, melyek a száloptikai (ADSS) és OPGW kábelek nagyfeszültségű felsővezetékes oszlopokon történő rögzítését szolgáló eszközök. RIBE ma az egyik legjelentősebb nemzetközi szállító.


http://www.ribe.de

 

Rittal

A Rittal világszerte a legnagyobb kapcsolószekrény előállító, és egyben a Friedhelm Loh Csoport tagja. A vállalkozás sikerének titka kezdetektől fogva a gyakorlatias, vevőorientált magatartásban rejlett – a vevők igényeinek és kívánságainak való következetes megfelelésen alapult.

Természetesen első osztályú logisztika nélkül mindez nem lenne működőképes. Jelenleg több mint 8000 dolgozónk, 19 gyárunk, 47 leányvállalatunk, 70 képviseletünk és 100 szállítói központunk garantálja világszerte az egyedülálló szolgáltatást.

Mára a kapcsolószekrényen kívül több mint tízezer termék további felhasználási területén dolgozunk.

Hat stratégiai üzleti egységet foglal magába a Rittal termékprogramja, ami vagy a kapcsolószekrények felhasználási területén vagy új piacok fejlesztésével foglalkoznak.


http://www.rittal.hu

 

Triton

Szolgáltatások

Kiszállítást biztosítunk minden partnerünk részére, melynek díjazásáról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

 

Kollégáink több éves szakmai háttérrel segítenek Önnek a megfelelő kábel kiválasztásában.

 

Telekommunikációs, kábelTV, informatikai és optikai hálózatok tervezése, kivitelezése, karbantartása.

 

Bővebben >>