Felhasználási feltételek

Üdvözöljük a Partner Cable Zrt. weboldalán. A Partner Cable Zrt. biztosítja Önnek a www.partnercable.hu weboldal használatát a következő feltételek és kondíciók szerint. Kérjük figyelmesen olvassák át ezen feltételeket és kondíciókat, mert oldalunk használatával automatikusan elfogadják azokat. Amennyiben nem értenek egyet vagy nem fogadják el az itt leírtakat, kérjük hagyják el weboldalunkat.

 

Szerzői jog

A weboldal tartalmát (beleértve minden weboldal design elemet, szöveget, képet, grafikát, elrendezést, szoftvereket és forráskódot stb.) az Partner Cable Zrt. szerzői jogai védik, a Partner Cable Zrt. engedélye nélkül máshol nem felhasználhatóak.

 

Védjegyek

"Partner Cable" és az Partner Csoport, valamint a Partner Cable logó védjegyek vagy szolgáltatási védjegyek (akár bejegyzett, akár nem), és csak a Partner Cable Zrt. által felhasználhatóak. Semmilyen esetben sem használhatóak ezen védjegyek a Partner Cable Zrt. írásos hozzájárulása nélkül.

 

A weboldal használata

Partner Cable Zrt. hozzájárul ahhoz, hogy a honlapon található információkat és szolgáltatásokat megtekintse, használja, ill. letöltse személyes felhasználásra abban az esetben, ha azokat nem kereskedelmi célokra használja fel. A letöltött és megtekintett anyagok, információk nem módosíthatóak ill. reprodukálhatóak, valamint nem tehetőek közzé más nyilvános és kereskedelmi céllal létrehozott helyen. Bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton tilos ezen anyagokat felhasználni. Az ezen az oldalon található anyagokat szellemi jogok védik, és bármilyen illetéktelen felhasználás szerzői jogokat, védjegyeket vagy egyéb jogokat sértenek. Amennyiben ezeket a feltételeket megsértik, kötelesek azonnal a jogsértést megszüntetni, a weboldalról szerzett adatokat megsemmisíteni.
 

Az ön adatainak védelme

Az ön személyes adatai és jogai fontosak számunkra. Kérjük olvassák el figyelmesen adatvédelmi nyilatkozatunkat, amely szabályozza a személyes adatainak védelmét.

 

Linkek idegen weboldalakra

Weboldalunk olyan linkeket is tartalmaz, amelyek nem a Partner Cable Zrt. által üzemeltetett weboldalakra mutatnak, amelyek tartalmáért felelősséget nem vállalunk. Ezeket a linkeket az Ön kényelméért tesszük közzé, és azok tartalmát előzetesen nem hagyjuk jóvá. Amennyiben úgy dönt, hogy használja ezen linkeket, azt saját felelősségre teszi. Meg kell tenniük a saját óvintézkedéseiket a különböző károkozók (mint pl. vírusok, férgek és trójai lovak stb.) ellen.

 

Az adatok pontossága

A weboldalon megjelent információk kizárólag az Ön kényelmét szolgálják, és tartalmuk csak tájékoztató jellegű. Mind az információkat és a kapcsolódó termékek adatait előzetes értesítés nélkül változtathatjuk. Partner Cable Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a megjelenő adatok és információk a megjelenésük időpontjában a lehető legpontosabbak, aktuálisak és teljesek legyenek, amelyek pontosságáért azonban garanciát és felelősséget nem tudunk vállalni. A megjelent információkat és adatokat saját felelősségre használhatják fel, ezért Partner Cable Zrt-t nem terheli semmilyen kártérítési kötelezettség, az információk közvetlen vagy közvetett módon történő felhasználása során bekövetkezett veszteségekért.

 

Weboldal politikák, módosítások és elválaszthatóság

Partner Cable Zrt. fenntartja a jogot, hogy a weboldal tartalmát és felhasználási feltételeit bármikor módosíthassa.

 

Kapcsolat

Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni, kérjük küldjön e-mailt a következő címre: info@partnercable.hu

Szolgáltatások

Kiszállítást biztosítunk minden partnerünk részére, melynek díjazásáról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

 

Kollégáink több éves szakmai háttérrel segítenek Önnek a megfelelő kábel kiválasztásában.

 

Telekommunikációs, kábelTV, informatikai és optikai hálózatok tervezése, kivitelezése, karbantartása.

 

Bővebben >>