Partner Cable Zrt. - A speciális igények szakmai háttere

              

 

Cégünk a kábelek és vezetékek teljes palettáját kínálja az ipar különböző területein tevékenykedő partnereink számára.

A Partner Cable célja, hogy a termékszolgáltatás mellett specialistáink megfelelő tudásszinttel támogassák partnereink munkáját, legyen szó tervezésről, kivitelezésről, kereskedelmi tárgyalásról.

Ennek érdekében kollégáink különböző ipari területekre szakosodtak. Specialistáink feladata az adott szakterületek folyamatos tanulmányozása, paickutatások végzése, a speciális termékek, szolgáltatások és megoldások ismerete, ismertetése a partnereinkkel, az alternatív megoldások fejlesztése, a szabványváltozások állandó követése.

1997-ben alakult meg a Partner Cable Kft., melynek fő tevékenységi köre informatikai termékek nagykereskedelme. A Kft. folyamatosan fejlődött az utolsó 3 évben jelentős részesedést ért el a magyar kábel tv-s piacon.

2010. január 18-án megalakult a Partner Cable Zrt. Az új társasági forma összhangban áll, mind a Partner Cable dinamikus fejlődésével, valamint a nemzetközi partnereink elvárásaival, illetve jobban illeszkedik a jövőbeni stratégiai célkitűzésinkhez.

2010. augusztusában cégünk kibővítette termékpalettáját a speciális kábelek és a hozzájuk kapcsolódó szerelvények értékesítésével. Csapatunk 8 fővel bővült, így a Partner Cable Zrt. termékköre a kábelek és vezetékek teljes spektrumát kínálja ügyfeleinek, legyen szó üvegszál, réz vagy alumínium technológiáról.

Sikereit a cégcsoport alapító cégének is köszönheti, mert a Partner Kft.több jelentős állami támogatások megnyerésében közreműködött az optikai hálózatfejlesztések területén.

Kívánunk további sikeres együttműködést, specialistáink várják szíves megkeresésüket.

Szolgáltatások

Kiszállítást biztosítunk minden partnerünk részére, melynek díjazásáról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

 

Kollégáink több éves szakmai háttérrel segítenek Önnek a megfelelő kábel kiválasztásában.

 

Telekommunikációs, kábelTV, informatikai és optikai hálózatok tervezése, kivitelezése, karbantartása.

 

Bővebben >>