Gyógyászati gépek, orvosi felhasználás

A modern orvostudomány újabb és újabb vívmányai támogatásaként egyre összetettebb és bonyolultabb berendezéseket alkalmaznak. Sok esetben ezeknél a berendezéseknél fontos szerepet játszik a kiegészítő összetevők speciális tulajdonsága, így a kábelek és vezetékek felépítésénél is figyelembe kell venni az alkalmazott előírásokat.

A különböző területekre más-más karakterisztikájú kábelek szükségesek. Így megoldásokat kínálunk a gyakori mozgásnak kitett kábelek esetén például a fogorvosi rendelőkben, vagy például a teljes árnyékolást igénylő röntgengépek esetében.

 

Kábelajánló

YSLCY 300/500 V - Rézszövet árnyékolású vezérlőkábel számozott erekkel

Száraz és nyirkos helyiségekben, alacsony és közepes mechanikai igénybevétel mellett, viszont a szabadban nem ajánlott. Mérés-, vezérlés-, és szabályozástechnikai csatlakoztatására és összekötésére. Jelző és impulzuskábelként ipari gépekhez és berendezésekhez, ahol az árnyékolás védelmet nyújt külső befolyásoló tényezők - mint elektromágneses mező, zavaró frekvenciák stb. - ellen.

 

LiYCY 250 V - Árnyékolt elektronikai vezérlőkábel

Száraz és nyirkos helyiségekben. Mérés-, vezérlés-, és szabályozástechnika csatlakoztatására és összekötésére. A magas érszámok ellenére minimális külső átmérővel készülnek. A DIN 47100 szerinti érszínezésnek rögzíthetően az érszínek nem ismétlodnek, ezért a legnagyobb érszám mellett is könnyen azonosíthatóak az erek. Az árnyékolás védelmet biztosít a külső befolyásoló tényezők (elektromágneses tér stb.) ellen.

 

SiHF 300/500 V - Szilikon tömlővezeték

Száraz és nedves helyiségekben, valamint a szabadban csekély mechanikai igénybevétel mellett, különösen alkalmas magas és alacsony környezeti hőmérsékleten történő használatra, ahol a hagyományos kábelek szigetelése törékennyé és rideggé válik, ezért használható öntödékben, acél- és vasgyárakban ill. a magas hőmérsékleten működő gép- és készülékgyártás területén.

 

Szolgáltatások

Kiszállítást biztosítunk minden partnerünk részére, melynek díjazásáról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

 

Kollégáink több éves szakmai háttérrel segítenek Önnek a megfelelő kábel kiválasztásában.

 

Telekommunikációs, kábelTV, informatikai és optikai hálózatok tervezése, kivitelezése, karbantartása.

 

Bővebben >>