Partnereink

3M

A 3M egy diverzifikált technológiájú vállalat, innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal. A vállalat mind a hét üzletága, a maga területén vezet? piaci szerepet tölt be.

  • Irodaszer és vizuáltechnika
  • Kreatív kommunikáció
  • Elektronika és telekommunikáció
  • Egészségügy és fogászat
  • Ipar
  • Munka- és életvédelem
  • Autóipar, hajózás és légiközlekedés

Telekommunikáció

Az innovatív megoldások első számú ellátói a villamosipari, elektronikai és kommunikáció ipar területén. Termékei lehetővé teszik az elektromos energia hatékony átvitelét és felgyorsítják az információátadás folyamatát.

Számos piaci szegmens sikeres és versenyképes szereplője, beleértve a villamossági közművek; villamossági kiépítés, fenntartás és javítás, OEM villamosság és elektronika; számítógépek és perifériák; fogyasztói elektronika; és telekommunikáció (telefonközpont és kültéri hálózat) piacát. Továbbá a 3M ellátja a légtéri, hadi, gépjármű és gyógyászati piacot is.


http://www.3m.hu

 

AMP

AMP NETCONNECT, Partnere a megbízható hálózatokban.
AMP NETCONNECT, a Tyco Electronics egyik kiemelt üzletága, amely strukturált hálózatokhoz fejlesz és gyárt termékeket és rendszereket. Kiváló termékeinket széles körben elismerik, referenciáink az üzleti élet minden területén megtalálhatóak, állami szektorban, oktatásban, egészségügyben, pénzintézeteknél, gyártó cégeknél és technológiai iparágban.

Ötvözve a szabványos termékek széles skáláját a kiváló partnerkezeléssel, AMP NETCONNECT az egyik világelső vállalat a Kábelezési Rendszerbeszállítók piacán, kiszolgálva végfelhasználók minőségi kábelezési rendszerek iránti igényeit.

Napjainkban AMP NETCONNECT kínálja a legszélesebb termékskálát strukturált kábelezési rendszerekhez.


http://www.ampnetconnect.hu

 

Brand - Rex

Brand-Rex Európa vezető adatátviteli-kábelezés rendszerellátója. Ezt a pozíciót újításinak, fejlesztésinek köszönhetően érte el.

A Brand-Rex Limitedet 1972-ben alapították Angliában, amíg a vállalat gyökerei 1942-be nyúlnak vissza az Egyesült Államokban, amikor az eredeti Brand Corp és Rex Corp kábelvállalatok olvadtak össze, hogy támogassanak egy fokozott igényt az adatátvitel területén.

Amíg a vállalat központja Skóciában maradt, Brand-Rexnek egy jelentős globális kereskedelmi hálózata alakult ki a területi irodáinkon keresztül. Ezen képviseletek száma jelenleg több mint 50 országban megtalálhatóak, ezáltal méltán nevezhető világméretűnek.

Brand-Rex gyárait továbbfejlesztették, mint egy 4 millió Fontos befektetéssel (2003) így a termelése lényegesen megnőtt. Ezért nagyobb kapacitásban tudnak előállítani réz, illetve üveg szálas telekommunikációs és adatkommunikációs kábeleket.


http://www.brand-rex.com

 

Corning

A világ telekommunikációban több mint 150 év tapasztalattal, Corning egy olyan partner akiben megbízhat, hogy költséghatékony megoldást fog nyújtani önnek a telekommunikációs követelményeire. Az optikai kábel technológia területén, Corning egyedülálló úttörő volt és mai napig kiviteleznek nagyszámban magas követélményű projekteket.

1974-ben, mikor az optikai üvegszál technológia még csak kezdetleges állapotban volt, Corning együtt működött Európa vezető Közszolgáltatási Telekommunikáció cégekkel, hogy kifejlesszenek egy próba optikai kábel hálózatot. Ez kiegészítette az 1979-ben lévő projekteket az Egyesült Államokban. Ezzel az úttörő munkával megkezdte a globális üzletét, ami mai napig is folytat.

A mai napig, Corning és az ő partnerei, több mint 40 millió kilométer üvegszálas kábelt adtak el a Corning Technológia testületéből. Ezért megszerezte a piac vezetését, mint optikai üvegszál kábel szolgáltató.

Mint rendszer nemcsak olyan termékekkel szolgálnak ami testre szabott, de teljes kábel hálózatot tudnak nyújtani egy forrásból. Az ő globális létük javára vall, mert akárhol is helyezkedünk el, Corning mindig a közelben van.

A minőségi és környezet menedzsment rendszererei természetesen megfelelnek a DIN EN ISO 9001 és ISO 14001.

A Corning termékek videóit ide kattintva tekinthetik meg


http://www.corning.com/worldwide/en/products/communication-networks/products.html

 

Draka

Eaton - Moeller

A Moeller csoport, melynek Bonn-ban van a székhelye, világon az egyik vezető szállítója áramelosztóknak, ipari automata, infrastruktúra és lakóépületek rendszer alkalmazásához. Amióta 1899-ben megalakult a vállalat, Moeller mindig is törekedet a kreativitációra és innovációra. Moeller folyamatosan bővíti a testre szabott termékskáláját, hogy az ügyfeleit a lehető legjobban szolgáltassa ki az ő igényeik szerint. Ezért az európai erősáramú erőátviteli elosztó és vasúti cégek, energia biztosítók és telekommunikációs vállalatok Moeller termékeit választották a tervezéstől a kivitelezésig.
Partner Cable Zrt. a Moeller termékei közül az optikai gerinc és OPGW hálózatok kötéséhez szükséges szerelvényeket valamint a remekül megtervezett és kialakított beltéri végződtető dobozokat forgalmazza.


http://www.moeller.at/de/service/download_kataloge_xpatch.html

 

Erse Kablo

Az 1996-ban alapított ERSE KABLO az évek során a folyamatos forgalomnövekedés mellett minden erejét a gyár fejlesztésére és a K+F tevékenységre fordította. A legjobb minőséget és a nemzetközi szabványokat figyelembe véve az ERSE KABLO termékskálájában a speciális kábelek széles szortimentje is megtalálható.

Bővebben >>


http://www.ersekablo.com.tr

 

Gabocom

Kopos

A csehországi Kolín-ban gyártott elektromos szerelési anyagokat generációk óta használják a szakemberek. A társaság célja, hogy csúcsgyártója legyen az elektrotechnikai anyagoknak, piacokat találjon egész Európában és kivívja az ügyfelei legnagyobb megelégedettségét.


http://www.kopos.com

 

OFS furukawa

Optronics

Ribe

RIBE a mechanikus rögzítők, műszaki rugók és elektromos szerelvények vezető szállítói küzöl az egyik. A RIBE Group több mint 1500 alkalmazottal, kilenc helyszínen termel és világszerte értékesíti termékeit éves szinten több mint 150 millió Euro értékben.

RIBE Group 1911-ben alakult és ma napig is egy család által vezetett vállalat maradt. A közel 100 éves működés alatt a cég alkalmazottai mindig sok figyelmet fordítottak vevőikre és velük együtt valamint a magas színvonalú, megbízható termékeivel érték el sikereiket.

Partner Cable Zrt. a RIBE-OPTOFIT ® rendszerek forgalmazója, melyek a száloptikai (ADSS) és OPGW kábelek nagyfeszültségű felsővezetékes oszlopokon történő rögzítését szolgáló eszközök. RIBE ma az egyik legjelentősebb nemzetközi szállító.


http://www.ribe.de

 

Rittal

A Rittal világszerte a legnagyobb kapcsolószekrény előállító, és egyben a Friedhelm Loh Csoport tagja. A vállalkozás sikerének titka kezdetektől fogva a gyakorlatias, vevőorientált magatartásban rejlett – a vevők igényeinek és kívánságainak való következetes megfelelésen alapult.

Természetesen első osztályú logisztika nélkül mindez nem lenne működőképes. Jelenleg több mint 8000 dolgozónk, 19 gyárunk, 47 leányvállalatunk, 70 képviseletünk és 100 szállítói központunk garantálja világszerte az egyedülálló szolgáltatást.

Mára a kapcsolószekrényen kívül több mint tízezer termék további felhasználási területén dolgozunk.

Hat stratégiai üzleti egységet foglal magába a Rittal termékprogramja, ami vagy a kapcsolószekrények felhasználási területén vagy új piacok fejlesztésével foglalkoznak.


http://www.rittal.hu

 

Rosenberger

Triton

Szolgáltatások

Kiszállítást biztosítunk minden partnerünk részére, melynek díjazásáról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

 

Kollégáink több éves szakmai háttérrel segítenek Önnek a megfelelő kábel kiválasztásában.

 

Telekommunikációs, kábelTV, informatikai és optikai hálózatok tervezése, kivitelezése, karbantartása.

 

Bővebben >>